1. Foglalj szobát Gyulán a Hunguest Hotel Erkelben | Szallodak.hu
  2. Hunguest Hotel Erkel***/**** | Last minute akciós utak

600 Ft / fő / nap. Családi gyermekkedvezmény: • 6 éves korig térítésmentes a szállás és az étkezés • 6 éves kor alatt a gyermekeknek couvert díjat számolunk fel a gálavacsorára, melynek mértéke 5. 000 Ft/fő. • 6 éves korig ingyenes a belépés a Várfürdőbe Látnivalók: Gyulai Várfürdő - gyógyfürdő Gyulai Téglavár Almássy-kastély Volt kollégium épülete Református templom Temetokápolna Gótikus várkastély Görögkeleti román templom Százéves cukrászda Ladics ház Kohán képtár Erkel emlékház Tanyamúzeum Lovaglóiskola Gyula - Térkép - Map Várom szállásigénylését a hét minden napján e-mailben vagy faxon. Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfő - Péntek 10 - 20 óra * Megjegyzés: A fenti web oldalon bemutatott szálláshely müködésének hivatalosságáért, a közölt adatok helyességéért és hitelességéért a felelősség kizárólag a vendéglátót, illetve tulajdonost terheli. * Megjegyzés: A fenti web oldalon bemutatott szálláshely működésének hivatalosságáért, a közölt adatok helyességéért és hitelességéért a felelősség kizárólag a vendéglátót, illetve tulajdonost terheli.

Foglalj szobát Gyulán a Hunguest Hotel Erkelben | Szallodak.hu

hunguest hotel erkel dürer szárny 6

A szállodát és a várfürdőt fedett, fűtött folyosó köti össze. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a szálloda a Munkácsy szárnyát jelenleg nem értékesíti. Étkezés: félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). A szálloda szolgáltatásai, melyeket a részvételi díj tartalmaz: gyógy- és strandbelépőt a Várfürdőbe és az Aqua Palotába (annak mindenkori érvényes nyitva tartása mellett a mindenkori működő medencéinek az igénybe vétele), Harmónia Wellness központjának (finn- és infra szauna, élmény- és merülő medence, élményzuhany, kondicionálóterem) használata, fürdőköpeny használat. Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a Gyulai Várfürdő 2021. május 22-én nyitja meg a kapuit újra. A Várfürdő belépő érkezéskor a recepción vehető át, és a recepció munkatársai az első felhasználás napján aktiválják. Ezt követően a be- és kilépés a nyitva tartás idején korlátlan számban realizálható. Amennyiben az érkezés napján aktiválják, úgy az elutazás napján már nem érvényes. Az érkezés utáni napon történő aktiválás mellett az elutazás napján érvényes.

(a feltöltött árak a kedvezményt már tartalmazzák! ) díjmentes parkolás amennyiben keddi napon érkezik szállodába, igénybe veheti a Gyulai Várfürdő gyógyászati kezeléseit! Ne feledje otthon TB kártyáját és reumatológiai szakrendelésre szóló háziorvosi beutalóját, melyekkel szerdai napon a vizsgálatot díjmentesen biztosítják. Ha már rendelkezik reumatológus által felírt kezelésekkel, kérjük, hozza magával a receptet (vényt)! Az utolsó kezeléshez a távozás napján 14 óráig szobahosszabbítást biztosítanak! A gyógykezelések önrészét a Várfürdőben kell kiegyenlíteni. A szolgáltatás kizárólag keddi érkezéshez kötött! távozáskor úti csomagot biztosítanak! 2014. 04. 01. - 06. 30. között HUF / fő / éj Dürer szárny**** Munkácsy szárny*** Egyágyas standard keleti 14. 664, - Ft 11. 000, -Ft Egyágyas standard nyugati 15. 564, -Ft 11. 900, -Ft Kétágyas standard keleti 11. 964, -Ft 9. 200, -Ft Kétágyas standard nyugati 12. 864, -Ft 10. 100, -Ft Az árak a foglaltság függvényében változhatnak! Ft Fizetési feltételek és kedvezmények Gyermekkedvezmény: Pótágy 12-14 éves kor között - Munkácsy szárny: 4 000 Ft/fő/éjszaka Pótágy 6-12 év között - Munkácsy szárny: 2 000 Ft/fő/éjszaka Pótágy 12-14 éves kor között - Dürer szárny: 4 900 Ft/fő/éjszaka - AquaPalota belépővel!

Hunguest Hotel Erkel***/**** | Last minute akciós utak

hunguest hotel erkel dürer szárny 5
  1. [Filmek]! «Bosszúállók: Végtelen háború (2018) » Teljes Film Magyarul Videa INDAVIDEO yyn: Home: HUFILMEKfre
  2. Hunguest Hotel Erkel - hotel Gyula- gyula szállás
  3. Hunguest hotel erkel dürer szárny map
  4. Archos Access 28F Dual SIM kártyafüggetlen mobiltelefon, black | Extreme Digital
  5. Nyuszi ül a fűben dalle
  6. Még sohasem pusztult el annyi lamantin egy év alatt, mint 2021 első felében - Hamu és Gyémánt
  7. Foglalj szobát Gyulán a Hunguest Hotel Erkelben | Szallodak.hu
  8. Hunguest hotel erkel dürer szárny na
  9. Szuper December | Gyula – Hunguest Hotel Erkel ****
  10. Hunguest hotel erkel dürer szárny beograd
  11. Miért nem centrifugál a whirlpool mosógép water heater

Érvényes: 2 éjszakai foglalás esetén 2015. 01. 02. – 04. között Extra tartalom: érkezéskor üdvözlő ital délben leves-és főzelékbüfé (érkezés és távozás napjának kivételével) ötórai tea a Violin Drinkbárban 15 és 17 óra között (távozás napján nem érvényes) a parkolás díjmentes! Az ár tartalma: szállás félpanziós ellátás (büféreggeli és büfévacsora) az éjszakák számával megegyező számú, korlátlan belépésre jogosító gyógy-és strandbelépő a Várfürdőbe (annak mindenkori érvényes nyitva tartása mellett a mindenkori működő medencéinek az igénybe vétele) a Dürer szárny vendégei részére belépő az AquaPalotába (éjszakák számával megegyezően), a szálloda Harmónia Wellnessének használata (finn- és infraszauna, élményzuhany, kényeztető-és merülőmedence, kondicionáló terem, sószoba), valamint a fürdőköntös használata. A szobaárak tartalmazzák az ÁFA-t, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely mentesség hiányában (18 év felett) 380 Ft / fő / éj. Egyéb szolgáltatásaink: – Fürdőköntös használata a Munkácsy szárnyban: 600 Ft / db / mosatás – Harmónia Wellness Központunk használata a Munkácsy szárny vendégei számára:1 600 Ft / nap.

hunguest hotel erkel dürer szárny de
November 28, 2021