1. Videos
  2. 6. osztályos matematika oktatóprogram
  3. Matematika - 6. osztály | Sulinet Tudásbázis
  4. Matekozz Ezerrel! gyakorlóprogram 6. osztály

A megoldás a Matekból Ötös oktatóprogram! Próbáld ki most a Matekból Ötös oktatóprogram demó változatát, most ingyenesen! Próbáld ki teljesen ingyen a 6. osztályos matematika oktatóprogramot! Ha Gyermeked..... ez az oktatóanyag a Te Gyermekednek való! Ára: 16 990 Ft (Az ár tartalmazza a 27% áfát. ) Megrendelem! A Matekból Ötös 6. osztályosoknak című oktatóanyag az egész 6. évfolyam elméleti anyagát tartalmazza matematikából, így a diákok számára hiányos részek könnyen pótolhatóak és begyakorolhatóak. Az elméleti magyarázatok egyszerűek és érthetőek, így nem maradhat ki meg nem értett témakör. A matematika oktatóprogram részekre van felbontva, és minden rész végén feladatok vannak, így részenként lehet gyakorolni a tananyagot. Újból és újból átismételhetőek az elméleti részek, a feladatokat annyiszor lehet megoldani ahányszor szükséges, így a diákok önállóan tudnak felkészülni a matematika órákra délutánonként. Most bemutatom, hogy hogyan működik az oktatóprogram! Ha szeretnéd, hogy Gyermeked... magabiztosan menjen iskolába, megszeresse a matematika tanulását, önállóan tanuljon, sikerélményeket szerezzen a tanulásban,.. ne habozz tovább!

Videos

olyan biztos tudásra tenne szert, amelyet a további tanulmányai során is kamatoztatni tudna? sikerélményekkel gazdagodna a tanulásban? Ne késlekedj, rendeld meg a gyakorlóprogramot MOST! Megrendelem! 100% pénzvisszafizetési garancia! Ha úgy véled, hogy a Matekozz Ezerrel! gyakorlóprogram egyáltalán nem segített gyermekednek a matek begyakorlásában, akkor visszafizetjük a program árát (9 990 Ft-ot), amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed ezt felénk.

6. osztályos matematika oktatóprogram

Az oldalon 160 db 2-3 perces animáció segít a diákokkal megismertetni az egészséges életmódhoz, mozgáshoz, táplálkozáshoz és a betegségek megelőzéséhez-felismeréséhez kapcsolódó legfontosabb ismerteket. Az Emberi test biológiája és egészsége digitális tankönyv több mint 150 oktató diával, 900 interaktív feladattal és 100 videóval egy digitális tanár segítségével dolgozza fel a 8. osztályos biológia tananyagot. Az Okos Dobozon 34 db kognitív képességet mérő-fejlesztő, a gyerekek számára élvezetes, a pszicho-pedagógiai gyakorlatban is alkalmazott mérőeszközökre épülő játék található. A kognitív képességek nem egyetlen tantárgyhoz vagy területhez köthetők, hanem a gondolkodás, megismerés, tanulás egészére vonatkoznak. Célzott és személyre szabott fejlesztést valósítható meg a jól kiválasztott kognitív játékokkal. SZÜLŐKNEK - Tölts ki a kérdőívet és szakemberek által kialakított egyénre szabott táplálkozási ajánlásokat és étrendet kapsz gyermeked számára! Az élelmiszercsoportokra bontott ajánlásokkal könnyen összeállítható az egészséges étrend.

Matematika - 6. osztály | Sulinet Tudásbázis

matematika 6 osztály feladatok és megoldások 2020

Matekozz Ezerrel! gyakorlóprogram 6. osztály

  • Matematika 6 osztály feladatok és megoldások film
  • Botmixer 3 az 1 ben
  • 6. osztályos matek FELVÉTELI felkészítő
matematika 6 osztály feladatok és megoldások 2
November 27, 2021