Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. H332: Belélegezve ártalmas H315-Bőrirritáló hatású H319-Súlyos szemirritációt okoz H336-Álmosságot vagy szédülést okozhat H304: Lenyelve és légutakba kerülve halálos lehet H412-Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Megelőzés: P101 – Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 – Gyermekektől elzárva tartandó. P103: Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P210 – Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/…/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P251 – Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. P211:Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. P261 – Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését P301 + P310: LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. P305+P351+P338 – SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható.

For sale

egr szelep tisztító spray használata 6

MOTIP TURBO ÉS EGR TISZTÍTÓ 500ML - Kenőanyag és autókemikáliák széles választékban - www.hungarolube.hu

Turbó és EGR szelep tisztító spray Modern, hatékony formula az EGR szelep és a turbó rendszer tisztításához. A benne található oldószer-keveréknek köszönhetően a felgyülemlett lerakódásokat illetve az egyéb üledékeket hatékonyan oldja ezáltal eltávolításuk nagyon könnyű lesz. Biztosítja a kipufogó-gáz megfelelő áramlását és visszaforgatását. Helyreállítja az EGR szelep helyes működését. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Használata: (műszaki ismeretek igényel) 1. Állítsa le az autó motorját. 2. Gondoskodjon a lakkozott felületek védelméről, mert a spray oldószer-összetétele kárt tehet benne. 3. Alaposan rázza fel a palackot. 4. Vigyen fel a sprayből a tisztítandó elemre kb. 20cm-es távolságból 5. Várjon 2 percig, majd egy tiszta ronggyal vagy ecsettel tisztítsa meg az alkatrészt. 6. Ha szükséges ismételje meg a folyamatot. Kiszerelés: 400 ml

A JLM termékek sok éve biztosítanak hatékony megoldást azon autósok számára, akik hatékonyan karban szeretnék tartani autójukat. Az EGR szelep állapotának ellenőrzése bizonyos időközönként szükséges, hogy a károsanyag-kibocsátás az előírt értékek szerint történjen autódnál. Ha a szelep nem működik megfelelően, akkor bizonyos Nitrogén alapú káros anyagok kijuthatnak a környezetbe, ezáltal nagymértékben szennyezve azt. Az EGR szelep tisztító adalékkal azonban te is megelőzheted mindezt, ráadásul rendkívül olcsón. Próbáld ki minőségi JLM termékeinket és vidd az autóápolást és karbantartást teljesen új szintre! Miért érdemes a JLM termékeket választani? A JLM LPG és CNG termékcsaládját olyan szakemberek tervezték, akik értik a dolgukat és kifejezetten a modern autóst akarták minőségi adalék anyagokkal ellátni a modern autók minőségi karbantartásához. A világ vezető gyártóinak legkiválóbb összetevőivel és gyártási technológiáival készülnek ezek a termékek, így garantálva minden esetben a 100%-os eredményt.

Cikkszám: J02710 A JLM Légbeömlő és EGR tisztító speciálisan lett kifejlesztve a koromlerakódások és a kipufogógáz – visszavezető rendszer egyéb betéteinek tisztítására. Használata rendkívül egyszerű, az alábbi videón lépésről lépésre bemutatjuk. Tulajdonságai: - Oldja a piszkot, a kormot és a rozsdát a betéteken - Gyorsan tisztítja a kipufogógáz - visszavezető rendszert - Optimalizálja a motor levegőellátását - Javítja az teljesítményt és a gyorsulást - Csökkenti a kipufogógáz füstöt - Megszünteti a szabálytalan alapjáratot Kémiai reakciók folyamatosan zajlanak az égési folyamat során. Ha a nitrogén-oxid mennyisége csökken, a kémiai reakció hatására korom keletkezik. A korom hozzátapad a komponensekhez, mint például az EGR szelephez – amely meghatározója annak, hogy mennyi korom juthat be a motorhoz – a szívócsőhöz, szelep ülésekhez, dugattyúkhoz és a szívó szelepek dugattyúgyűrűihez. A JLM Lubricants egyet jelent a prémiummal az üzemanyag adalékok és DPF tisztítók piacán. A Hollandiai cég és gyártóegysége már a világ számos pontján jelen van és kifejezetten az üzemanyag adalékokra és DPF tisztítókra specializálódott.

MANNOL 9873 EGR és FOJTÓSZELEP tisztító 450ml - Akció-shop.hu

  1. JLM légbeömlő és EGR tisztító - oktató videó - YouTube
  2. János Vitéz Tartalom
  3. Egr szelep tisztító spray használata part
  4. Egr szelep tisztító spray használata film

Cataclean katalizátor EGR DPF részecskeszűrő lambdaszonda tisztító a legjobb áron. Eredeti termék, hivatalos viszonteladótól. Katalizátor, DPF részecskeszűrő, EGR szelep, lambdaszonda tisztítás házilag. Idén télen újra előjött a probléma.

EGR, IAC (PCV) és folytószelep tisztító spray Hatékonyan távolítja el a zsírok és olaj makacs lerakódását a szelepekről legyen szó EGRről, folytószelepről és szívószelepről. Alkalmas továbbá kormos lerakódások eltávolítására különböző felületekről. Visszaállítja a motor légáramlását, ezáltal javul a teljesítmény és az üzemanyagfogyasztás is. A mannol folytószelep tisztító spray még akkor is hatékonyan tud működni, ha nem szereljük ki a szelepet, de a tisztító permet eljut a lerakódásig. Alkalmazás: Szórja be a gázszelep tisztítót 30 másodpercig tartó motorral a porlasztóba vagy a légszűrő / légmennyiségmérő mögé. A betéteket a szelepekig tisztítják. Ne permetezzen festett felületekre. Mikor érdemes használni? Nehezen indul az autó Bizonytalan alapjárat A kuplungpedál lenyomását követően csak lassan megy vissza a fordulatszám. Fekete füst jön a kipufogóból Használata: Gazdagon fújja a tisztítandó szelepre. Ne használja a festett felületre! Kiszerelés: 400 ml

Turbó és EGR szelep tisztító spray Modern, hatékony formula az EGR szelep és a turbó rendszer tisztításához. A benne található oldószer-keveréknek köszönhetően a felgyülemlett lerakódásokat illetve az egyéb üledékeket hatékonyan oldja ezáltal eltávolításuk nagyon könnyű lesz. Biztosítja a kipufogó-gáz megfelelő áramlását és visszaforgatását. Helyreállítja az EGR szelep helyes működését. Csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Használata: (műszaki ismeretek igényel) 1. Állítsa le az autó motorját. 2. Gondoskodjon a lakkozott felületek védelméről, mert a spray oldószer-összetétele kárt tehet benne. 3. Alaposan rázza fel a palackot. 4. Vigyen fel a sprayből a tisztítandó elemre kb. 20cm-es távolságból 5. Várjon 2 percig, majd egy tiszta ronggyal vagy ecsettel tisztítsa meg az alkatrészt. 6. Ha szükséges ismételje meg a folyamatot. Kiszerelés: 400 ml Galéria

Greenhand lúgos tisztítószer koncentrátum Jól használható: EGR szelepek tisztítására Diesel és benzines autók szívócsöveinek leszerelt állapotú tisztítására Korom, grafit maradványok lemosására, oldására, könnyűfém felni tisztítására Kandalló ajtók, kazánok, füstölők, hűtő berendezések belső tereinek tisztítására Hajófenék tisztítására Moha ellen Fém, üveg, műanyag, szaniter felületek általános tisztítására Nagyobb ( 1:100-1:200 arányban) autók mosására, tekintettel a városokban lévő levegő "tisztaságára". Autók mosásánál minden esetben javasoljuk az utána következő aktív habos samponos mosást. Javasolt higitási arány 1:15-től 1:100-ig a szennyeződéstől függően. Alumínium felületet megtámadhatja, eloxálhatja, ezért az ilyen tartalmú anyagokkal óvatosan kell dolgozni, azokat beáztatni csak rövid ideig és figyelmesen lehet Tisztítás után alapos vizes öblítés szükséges. Használata közben egyéni védőfelszerelés használata javasolt: szemüveg, kesztyű, zárt ruházat. Környezet barát, a természeteben biológiailag 90% fölött lebomlik.

November 28, 2021