1. Vichy Dercos Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum - Vichy termékek
  2. Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum elvékonyodott & megritkult hajra 100 ml
  3. Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum
  4. Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum elvékonyodott & megritkult hajra 100 ml
  5. Vichy Dercos Densi-Solutions hajdúsító koncentrátum 100ml

Hajtömegnek nevezzük a haj mennyiségének, sűrűségének és ellenálló képességének kombinációját. A haj tömege csökkenhet a hajszálak öregedése és a környezeti tényezők következtében. A DENSI-SOLUTIONS Hajsűrűség fokozó koncentrátum egyesíti az antioxidáns Resveratolt és a hajsűrűséget elősegítő Stemoxyde összetevőket a haj mennyiségének növekedése érdekében. A teljes DENSI-SOLUTIONS hajápoló programot (sampon, balzsam, koncentrátum) annak érdekében fejlesztették ki, hogy napról napra segítsen fokozni a haj volumenét és vastagabb, erősebb megjelenését. A koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön. Bőrgyógyászati felügyelet mellett igazolt hatékonyság. A haj sűrűbbé vált akár 6 hét után a DENSI-SOLUTIONS koncentrátum használata során. * *Klinikai vizsgálat, 179 nő bevonásával, 6 hét HAJTÍPUS Vékonyszálú, ritkás haj. HAJPROBLÉMÁK A hajtömeg csökkenése. Vékony szálú és meggyengült haj. MIKOR Hetente többször. JÓTÉKONY HATÁS Sűrű, erős haj.

Vichy Dercos Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum - Vichy termékek

  • 1 uncia arany hány grammys
  • Semmelweis egyetem ii számú gyermekklinika budapest tűzoltó utc status
  • Farsangi jelmez ötletek nőknek házilag

Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum elvékonyodott & megritkult hajra 100 ml

hazug csajok társasága a perfekcionisták

Ár: 13. 305 Ft – 13% A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár! Mennyiség 100ml Cikkszám: 283990 Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum elvékonyodott & megritkult hajra. Raktárinformáció: Raktáron Értékelés: Nem értékelt Egységár: 115, 69 Ft/ml Kívánságlistára teszem Gyártó: Vichy Leírás és Paraméterek Dercos innováció A teljes Densi-Solutions hajápoló programot (sampon, balzsam, koncentrátum) annak érdekében fejlesztették ki, hogy napról napra segítsen fokozni a haj volumenét és vastagabb, erősebb megjelenését. A koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön. Látható hatékonyság Független kutatóközpontban végzett klinikai vizsgálat igazolta. Az optimális eredmény eléréséért használja a teljes Densi Solutions programot (sampon, balzsam, koncentrátum). Hatóanyagok: [Resveratrol]: Egy japán növényből származó hatékony polifenol. A "hosszú élet molekulája" néven is ismert antioxidáns, melyet bőrápoló termékekben is alkalmaznak.

Densi-Solutions Hajsűrűség fokozó koncentrátum

Cikkszám: CV61449 11 665 Ft 9 185 Ft + ÁFA Egység: 100 db Bruttó egységár: 117 Ft / 1 db Termékismertető / Betegtájékoztató 7 innovatív összetevőjének kombinációja révén a Dercos Densi-Solutions a hajszálakat és a gyökereket egyidejűleg célozva, segít megerősíteni az elvékonyodott hajat és javítani a fejbőr állapotát. Hogyan segíthet a Dercos Densi-Solutions fokozni a haj volumenét? Ki mondta, hogy a ritkuló haj elkerülhetetlen 40 évesen? Dúsító hatású samponjával és balzsamjával, illetve hajsűrűség fokozó koncentrátumával a Dercos Densi-Solutions háromlépéses rendszert kínál a vastagabb hajért. Teljes hajápolási programként használva, a Dercos Densi-Solutions hét összetevő erejével segít fokozni az elvékonyodott haj megjelenését, a fejbőrtől a hajvégekig. 1. Lépés: Densi-Solutions dúsító sampon a vastagabb, erősebb hajért Először is: Densi-Solutions parabénmentes, Filloxánnal gazdagított dúsító sampon a haj vastagabb megjelenéséért és a fejbőr jobb minőségéért, forradalmi 3D hálójának köszönhetően, amely körülöleli a hajszálakat azok megerősítéséért.

Vichy Dercos Densi-Solutions hajdúsító koncentrátum 100ml leírása, használati útmutató Kiszerelés 100ml Vichy Dercos Densi-Solutions hajdúsító koncentrátum 100ml A teljes Densi-Solutions hajápoló programot (sampon, balzsam, koncentrátum) annak érdekében fejlesztették ki, hogy napról napra segítsen fokozni a haj volumenét és vastagabb, erősebb megjelenését. A Dercos Densi-Solutions hajsűrűség-fokozó koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek tűnjön. Rendszeres alkalmazásával a haj akár 6 hét után sűrűbbé vált. A termék jelenleg kizárólag házhoz szállítással érhető el, személyes átvételi lehetőség nem lehetséges. Az aktuális szállítási díjakért kattintson ide: Átvétel módja Szállítási díj 13. 999 Ft rendelési értékig: Szállítási díj 14. 000 Ft rendelés érték felett: Személyes átvétel megjelölt BENU Gyógyszertárban Vegye át rendelését díjmentesen 160 BENU Gyógyszertár egyikében! Figyelem, az elérhető készletek gyógyszertáranként eltérhetnek!

Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum elvékonyodott & megritkult hajra 100 ml

Fontos hatóanyagok a krémben Antioxidánsok: Resveratrol, Tocopheryl Acetate Gyulladáscsökkentők: Resveratrol Hidratálók: Rhamnose Vitaminok: Tocopheryl Acetate Összetevők megmagyarázva Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez olyan adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. Az alkohol denaturálása nem változtat a folyadék kémiai összetételén. A kozmetikumokban oldószerként, sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos. A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami szárító, irritáló hatással lehet a bőrre, és elősegítheti a káros szabad gyökök képződését is, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található. A híres amerikai bőrgyógyész, Leslie Baumann szerint kerüljük azokat a készítményeket, ahol az alkohol az INCI lista első 7 helyének egyikén található. A víz.

vigyázz kész pánik teljes film

Vichy Dercos Densi-Solutions hajdúsító koncentrátum 100ml

Részletek Vichy Dercos Densi-Solutions hajsűrűség fokozó koncentrátum elvékonyodott & megritkult hajra 100 ml Dercos innováció A teljes Densi-Solutions hajápoló programot (sampon, balzsam, koncentrátum) annak érdekében fejlesztették ki, hogy napról napra segítsen fokozni a haj volumenét és vastagabb, erősebb megjelenését. A koncentrátum minden használattal ápolja a fejbőrt és segít, hogy a haj láthatóan erősebbnek és sűrűbbnek tűnjön. Látható hatékonyság Független kutatóközpontban végzett klinikai vizsgálat igazolta. Az optimális eredmény eléréséért használja a teljes Densi Solutions programot (sampon, balzsam, koncentrátum). Hatóanyagok: [Resveratrol]: Egy japán növényből származó hatékony polifenol. A "hosszú élet molekulája" néven is ismert antioxidáns, melyet bőrápoló termékekben is alkalmaznak. [Stemoxydine]: Szabadalmazott molekula, amelynek hajsűrűséget elősegítő hatása klinikai vizsgálatok és tudományos publikációk tárgya. Használat: 1. Válassza a haját 4 részre! 2. A teljes fejbőrre vigye fel a koncentrátumot úgy, hogy minden részre fújjon kb.

Klinikailag bizonyítottan hozzájárul a haj tömegének növeléséhez mindössze 6 hét alatt, két fontos összetevőjének: a stemoxydine-nak és a Resveratrolnak köszönhetően. [1]

November 27, 2021