Az idei évtől az önálló képviseleti joggal rendelkezők már meghatalmazás készítése nélkül is eljárhatnak cégük nevében. A díjbevallás beadási határideje: 2020. május 31. A díjbevallási folyamattal kapcsolatos segédlet, továbbá a témát érintő hasznos információk elérhetőek a Nébih honlapján (). Az ügyintézés első lépéseként mindenképp tanácsos ellenőrizni a rendszerben elérhető céges és meghatalmazotti adatokat. A hivatal javasolja továbbá, hogy a bevallás benyújtását az érintettek ne halasszák az utolsó pillanatra! Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletét 2020. július 31-ig kell majd rendezniük az érintetteknek. Fontos, hogy a vendéglátás, a közétkeztetés és a turisztika ágazatok vállalati esetében e határidő is 2020. szeptember 30-ra módosul. A részletes ágazati lista a 47/2020. (III. 18. ) Korm. rendelet 3. § (1) bekezdésében található. Kérdés esetén a hatóság ügyfélszolgálata a 06-1/336-9024-es telefonszámon, valamint a [email protected] e-mail címen áll az érdeklődők rendelkezésére.

Elérhető az élelmiszerlánc-felügyeleti díj elektronikus bevallási felülete

chevron_right Szeptember 30-án lejáró határidő hourglass_empty Ez a cikk több mint 30 napja íródott, ezért előfordulhat, hogy a benne lévő információk már nem aktuálisak! Témába vágó friss cikkekért használja a keresőt // 2020. 09. 26., 19:17 Frissítve: 2020. 26., 19:22 Közeledik az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásának határideje a vendéglátás, közétkeztetés és turisztika ágazatok számára – írja honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A Nébih felhívja a vendéglátás, közétkeztetés és turisztika ágazatok élelmiszerlánc-szereplőinek figyelmét, hogy 2020. szeptember 30-áig kell teljesíteniük az élelmiszerlánc-felügyeleti díjhoz kapcsolódó bevallási és befizetési kötelezettségüket. Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallás benyújtásának határideje minden év május 31-e. A koronavírus világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében bevezetett Gazdaságvédelmi Akcióterv azonban az adózási határidők módosításáról rendelkezett. Ennek értelmében a vendéglátás, a közétkeztetés és a turisztika ágazatok esetében a bevallási és díjfizetési határidő egyaránt 2020. szeptember 30-ára módosult.

Élelmiszerlánc-felügyeleti díj – bevallási határidő: május 31.

A díjat a 10032000-00289782-30006016 számú célszámlára kell utalni. A felügyeleti díjjal kapcsolatban további hasznos információkat olvashatnak a Nébih honlapján: Amennyiben további kérdésük van, kérjük, forduljanak a Nébih Ügyfélszolgálatához a következő elérhetőségek valamelyikén: Telefon: 06/1/336-9024 E-mail: Javasoljuk, hogy az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallását ne halasszák az utolsó pillanatra!

Május 31. a felügyeletidíj-bevallás benyújtásának határideje | Agrotrend.hu

  • Közeledik az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallási határideje - Adózóna.hu
  • Május 31. az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallási határideje › Agrárium7
  • Sport 1 tv műsor animale.org
  • Bagdy emőke előadás 2017 budapest
  • Már elérhetõ a 2020-as élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallási felülete | Agrárium, mezőgazdaság és élelmiszeripar
  • Www allampapir hu kincstári takarékjegy plus d'infos

A kivonaton az alábbi tételek szerepel(het)nek: felügyeleti díj előírás és befizetés, hatósági bírság előírás és befizetés, késedelmi kamat előírás és befizetés, valamint igazgatási szolgáltatási díj előírás és befizetés. Az elektronikus tárhely szolgáltatás az ERA rendszerbe történő regisztráció val, majd az FD-KIVONAT szolgáltatásra történő regisztrációt követően érhető el. Az ERA rendszer használatához és az elektronikus tárhely szolgáltatás regisztrációhoz kapcsolódó útmutatás az alábbi linken érhető el: Tájékoztatásul közöljük, hogy az ERA regisztráció előfeltétele érvényes Ügyfélkapu regisztráció vagy tanúsítvány (Nemzeti Hírközlési Hatóság által nyilvántartásba vett hitelesítés-szolgáltatótól származó aláíró tanúsítvány) A regisztrációhoz a cégjegyzésre jogosult elektronikus aláírásával ellátott regisztrációs lap benyújtása szükséges. Tájékoztatjuk, hogy sikeres regisztrációt követően az FD-KIVONAT szolgáltatás az EÜHT rendszeren belül érhető el:

  1. Halálosabb iramban 9 teljes film magyarul online videa
  2. Naruto shippuuden 497 rész magyar felirattal gyar felirattal videa
  3. Szex és new york 1
  4. The originals 1 évad 3 rész
November 28, 2021