199 875 Ft per négyzetméter Kiváló választás azoknak, akik a vidéki élet nyugodtságára vágynak! Ez a négy szobás családi ház részben felújított, kandalló illetve villany fűtéssel. Az udvar fúrt kúttal, kisebb melléképületekkel, nagy udvarral ellátott. Kisláng Magyar Falu Program részese. Óvoda, általános iskola, orvosi rendelő található. Balaton, Székesfehérvár viszonylag jól megközelíthető. Ha úgy érzi, ez lehet álmai otthona vagy kérdése van, keressen bizalommal! Módosítva: július 15. Találat: július 15. 112 644 Ft per négyzetméter Eladó Ház, Fejér megye, Kisláng, Kisláng Kislángon 87nm-es, 3 szobás családi ház eladó. Összközműves, nagy udvarral rendelkezik. Bolt, buszmegálló, központ kb 10 perc sétára található a háztól. Bővebb információért keressenek bizalommal. var addthis_config = { "data_track_addressbar": false}; Módosítva: július 7. Találat: június 29. 42 857 Ft per négyzetméter Kisláng, Vörösmaty utca Egyedi vásárlási lehetőség mindenki számára, aki érez magában megfelelő kreativitást!

Techno

Az ingatlan hajdanán szebb napokat is megélt, egyedi kivitelű és kialakítású, amelyben még a házba beépített kenyeres kemence is fellelhető. A családi ház jó földrajzi elhelyezkedéssel rendelkezik, egy csendes kis faluban Kislángon. Rövid távolságra található az ország lakosságának egyik legkedveltebb fürdő helye a " BALATON " ( 30 km) Az eladó ingatlan jellemzői: - Ingatlan nagysága: 140 Nm - Telek mérete: 7200 nm ( folyamatosan gondozott, művelt) - Közművek: csatorna telken belül, víz, gáz, villany az utcában elérhető - Épület építőanyaga: vályog és tégla - Tető fedése: pala - Az ingatlan állapota: erősen felújítandó - A településen óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerboltok találhatók. Az ingatlan csak is kizárólag készpénzre megvásárolható! Sikeres adásvételi szerződés aláírását követően azonnal birtokba vehető! Remélem felkeltette érdeklődését ez a vásárlási lehetőség és minél hamarabb várhatom jelentkezését, hogy megmutathassam. Módosítva: július 11. Találat: 2020. március 13.

Of cards

Kisling eladó házak duna house debrecen

A házba a villany és a víz be van vezetve, gáz nincs, a csatorna a telken belül van. Jelenleg a fürdő és a wc nincs kialakítva. A telek 2. 252 nm-es, akár gazdálkodásra is alkalmas. Az ingatlan tehermentes, akár azonnal költözhető. Régió: Egyéb, Település: Kisláng Hirdetés leírása Igazi kuriózum! Kislángon Nagypolgári stílusú családi ház eladó! Az épület 200 m2 alapterületű, mely a tetőtér bővítésével további lakótér kialakítására ad lehetőséget! Jelenleg 4 szoba, fürdőszoba, kamra konyha és közlekedő helyiségekkel rendelkezik. Az épületen részleges felújítás történt, de jelenleg ne lakható. A tető felújításra került tartógerendák rendben vannak. Födém fagerendás. Az épület külső és belső felújítására van szükség, így igény és ízlés szerint alakítható. A saroktelek 3755 m2 önfenntartó gazdálkodásra is alkalmas! Víz villany, csatorna közművekkel ellátott, gáz az utcában aszfaltos ton megközelíthető! Hívjon, ha egy különleges saját rezidenciát keres! Módosítva: július 3. Találat: május 14.

Családi ház eladó itt: Kisláng - Trovit

  1. Startlap Kereső - kereso.startlap.hu
  2. Kisláng eladó házak duna house music
  3. Családi ház eladó itt: Kisláng - Trovit
  4. Móra ferenc általános iskola csepel magyar
  5. 4 nap 3 éjszaka akció 2020
  6. 18 méteres bambuszt rejt a főváros legendás kertje – A Füvészkert titkai 1. rész - Ripost
  7. Lakásfenntartási támogatás kérelem, nyomtatvány letöltése | Otthoni aktualitások
  8. Dr juhász zoltán urologos szolnok maganrendeles houston
  9. Ford focus mk1 biztosítéktábla leírás
  10. Dr belső nóra magánrendelés érd
  11. Opel váltószoknya szettben 2700 ft to 8
  12. Eladó házak Kisláng - ingatlan.com
  1. Ford s max nagycsaládos kedvezmény
November 28, 2021